Braq03 Napisano 7 Grudnia 2015 #363049 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 - Wchodzenie raz dziennie na forum; + - Przynajmniej tygodniowy staż na forum + - Minimum 16 lat; + - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; + (spędzam tyle wciągu dnia) - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; + - Obowiązkowo rozmowa z opiekunem serwera na team-speak - (nie ma opiekuna, więc nie mogłem rozmawiać) - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; + - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; + - Minimum 15h przegrane na serwerze; + (przegrałem już blisko 137h - Obowiązkowo aktywne konto steam; + - Posiadanie mikrofonu; + Wzór podania: Nick:Posiadam nick: braq03 Wiek:29 wiosen minęło, od mego poczęcia. Doświadczenie (w byciu adminem):Ach, więc tak...Byłem adminem, i to nie raz, nie dwa, ani nie trzy. Adminowałem na prawie 4 sieciach (przy 4 sieci odrzucili).Według mnie, me doświadczenie będzie wynosiło poziom Średni, dlatego, iż te serwery na tamtych sieciach, nie były zbytnio rozwinięte, przez amxx, który tam był. Znajomość AMXX (W skali 1-10):Pytanie, na które ciężko mi odpowiedzieć.Podsumowując, myślę, że to będzie blisko 7,5. Staż w CS-sie:Staż w cs-ie ok. 16 lat.Ale miałem długie przerwy po 2-3 lata, więc dlatego będzie to staż 10 lat. Steam / NonSteam: Steam, bo czemu miałby być ns ? Dlaczego Ty:Chcę pomóc serwerowi, aby mógł się rozwijać.Gram głównie w godzinach porannych, wtedy kiedy jest prawdziwa moc przekleństw i innych wulgaryzmów.Nie myślę, że się za bardzo nadaję, ale każda para rąk jest potrzebna.Ostatnio widziałem, jak admin był na spectcie i afczył, a tu sobie grasował cziter, więc nie jest to zbyt fajne, a ja na spectcie nigdy nie siedzę. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Myślę, że to będzie tak po 5-7 godzin w dni robocze, a w weekend, cały dzień. Kontakt: a)steam: braq03 b)skype:braq03 c)ts3 d)poczta email. e)Pw na forum f)serwer (msg) g)nr tel Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/braq03/80.72.43.106:27034/ _________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Jeśli Twoje podanie zostało odrzucone, kolejne możesz składać po upływie 14dni od momentu odrzucenia przez Administrację. W innym przypadku zostaniesz ukarany ostrzeżeniem na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A^C^E Napisano 7 Grudnia 2015 #363061 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Na Tak -Wiek -Ogarnięty -Aktywny -Ładne podanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 7 Grudnia 2015 #363076 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Przecież Ty masz ab, wystarczy zerknąć w bansa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PROstoo Napisano 7 Grudnia 2015 #363079 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Jestem na nie Powód jest prosty masz ab. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 7 Grudnia 2015 #363090 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Ab to co on robi jeszcze z redakotrem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Braq03 Napisano 7 Grudnia 2015 Autor #363141 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Skoro mam aktywnego bana, to jakim cudem mogę grać na serwerach? Gram na steam, i może przez to mogę grać. Tylko na steam mam inną wersję cs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PROstoo Napisano 7 Grudnia 2015 #363146 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Dla mnie jest to dziwne skoro masz steam to czemu grasz na ns? Miałeś też wybór żeby dostać UB robienie 100 reklam to czemu tego nie zrobiłeś? Na tym serwerze masz ab więc nie potrzebnie zawracasz wszystkim głowy pisząc to podanie na Administratora skoro i tak grasz na ns. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 7 Grudnia 2015 #363165 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 @@Braq03 Przecież sam mnie pytaleś czy reklamy są jednorazowe,a teraz grając na ab piszesz podanie na admina. Nick i ip sie zgadza,aż taki przypadek co?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 7 Grudnia 2015 #363200 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 http://multi-head.pl/index.php?/topic/69470-dosta%C5%82em-bana-za-nic/ Nad czym my sie tu zastanawiamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Braq03 Napisano 7 Grudnia 2015 Autor #363211 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Skoro livio tak twierdzi, tak więc podanie do odrzucenia. Dzięki Ci livio, dostajesz ode mnie +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 7 Grudnia 2015 #363244 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi