GoldNM Napisano 22 Marca 2020 #591230 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 (edytowane) Cześć, przychodzę z propozycją dodania kilku rzeczy do VIP'a ponieważ aktualnie to co dodaje jest mało opłacalne do zakupu vipa. Może by tak dodać jakieś specjalne skiny do broni dla vip'ów? Na przykład złote ,aby się wyróżniały (mogę taką paczkę podesłać) Ponowne wprowadzenie Vip+wezperk lecz może z ograniczoną ilością perków na mape? Wedłóg mnie więcej osób zechce kupić vipa, serwer więcej zarobi. co o tym sądzicie @weave @BosoPrzezSwiat @marcinekXD @Zielona 9412 @SECURITY @Tomq73 @Sedziaa @PR@SN4JPER @ReymS Edytowane 22 Marca 2020 przez GoldNM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 22 Marca 2020 #591232 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Oczywiście jestem na tak. Jakieś skiny only VIP w sumie czemu nie Albo tak jak na innych serwerach np. specjalne modele VIP(skiny postaci inne niż te obecne) czy coś Jednak z tym weźperkiem trochę bezsens bo więcej ludzi będzie wychodzić niż wchodzić. Chyba, że tak jak pisałem kiedyś: coś w stylu weźperk z perkami za monety np. Widzik 200 monet, Legendarne Naboje 300 monet i tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 22 Marca 2020 #591235 Weteran MH Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Weźperk odpada bo to najgłupsza rzecz jaką ktoś wymyślił na te serwery. W planach mamy renowację całego serwera gdzieś w okolicach kwietnia/maja więc do tego czasu nie widzę sensu w przerabianiu vipa. Zi3lony, MARCIN3K i GoldNM dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 22 Marca 2020 #591236 Weteran MH Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi