Zicek Napisano 22 Marca 2020 #591239 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 (edytowane) Nick: Zicek Wiek: 18 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na wielu serwerach np pukawka :p Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: Konto na tym forum posiadam od 2014 wiec myśle ze jakieś 6 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Bardzo często gram w porach rannych kiedy nie ma adminów, jak dla mnie na serwerze brakuje adminów którzy poświęcają więcej czasu na grę a ja mógłbym być tą osobowa. Jestem miła, kulturalna osobą Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5-6h Kontakt: tutaj lub steam bartoszek2661 Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/top_players/?query=Zicek oczekuje na szybkie i pozytywne rozpatrzenie Pozdrawiam Zicek ! edit : HTTP://steamcommunity.com/id/Zicek/ Edytowane 23 Marca 2020 przez Zicek SLEDZIU dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akumo Napisano 23 Marca 2020 #591289 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Nie podałeś Steam_ID, ale często cię widać, jak dla mnie ok Zicek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GetS Napisano 23 Marca 2020 #591294 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 jak dla mnie ok . (ale poki co jest juz nas admiow troche) Zicek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLEDZIU Napisano 23 Marca 2020 #591299 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Mi też pasuje, ponieważ jest dużo adminów ale mało w grze . Zicek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cwaniaczek143 Napisano 23 Marca 2020 #591301 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Jak dla mnie na duży ----------------------- Słabo się nadaje na Admina.. Dlaczego ? Tylko Adminów nie ma zero przestrzegania regulaminu.. Miny w przejsciach , na schodach ... Ks'y odrazu puszcza .. A on chyba powinien świecić przykładem czyż nie ? Zicek i DANKOX dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DANKOX Napisano 23 Marca 2020 #591306 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 @Zicek Moim zdaniem Zicek nadaje się na admina (nie wyzywa innych jest często only i tyle mam nadzieje z zostanie adminem) :-) Zicek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 23 Marca 2020 #591314 Weteran MH Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Muszę podanie zamknąć lecz w żadnym wypadku go nie odrzucam. Dopiero zauważyłem ze na serwerze grasz dopiero 6 dni w które nabiles 30h (wielkie brawo). Otworzę podanie za tydzień i jeżeli zapał do gry ci nir przeminie to podanie będzie zaakceptowana Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 26 Marca 2020 #591661 Weteran MH Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Okres próbny 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 26 Marca 2020 #591662 Weteran MH Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi