PanKielon Napisano 6 Grudnia 2015 #362982 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Witam, zamierzałem trochę pograć, ale nie mogę wejść na serwer ze względu na: Error: could not load file models/mhmodels2/v_ak472.mdl Model models/mhmodels2/v_ak472.mdl not found and not available from server Cannot continue without model models/mhmodels2/v_ak472.mdl, disconnecting Co mogę poradzić? Pozdrawiam Kielon Dzięki, wszystko działa, do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 6 Grudnia 2015 #362985 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Spróbuj pobrać model v_ak472.mdl z internetu i wrzucić go do swoich plików od cs. Jeżeli nie podziała polecam reinstal cs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 6 Grudnia 2015 #363026 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi