krvwczyk Napisano 23 Marca 2020 #591297 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 No dostałem bana za czitowanie na 5 minut od tego co sok z gumijagód pije, no i wyrażam moje niezadowolenie z powodu ze na pisalem na u@ i nazwe gracza który był według mnie podjerzany mial on nick " Dawaj bana" gumiś źle c hyba zrozumiał i mi dał bana nie podoba mi sie to co z tym zrobic? moj nick to " jarama dużo zioła" pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 23 Marca 2020 #591315 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Witaj graczu! 5 min to chyba nie tragedia, to nowy admin i mógł coś źle zinterpretować. Porozmawiam z nim a Ty postaraj się mu wybaczyć OK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 23 Marca 2020 #591316 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi