h0w?! Napisano 24 Marca 2020 #591379 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Nick: h0w?! Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): Spore wielokrotnie mogłem pełnić tą funkcję na wielu serwerowniach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7-8 Staż w CS-sie: Ładnych kilka lat a dokładnie z 6-7 Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Nie będę się tutaj rozpisywał zbytnio podanie piszę z racji dzisiejszej akcji z rana a mianowicie , wchodzę sobie na serwer i lata jakiś niedowartościowany dzieciak który ma spinbota.. Jak grać? Otóż człowiek nie pogra gdyż taki za przeproszeniem burak mu to utrudnia i nie patrzę tylko na swoją osobę ale również na innych graczy znajdujących się na serwerze.. Więc powód już znacie chce tępić te wszystkie cheaty i wyciągam po prostu pomocną dłoń. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Dziennie do 5-6h Kontakt: Steam , forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/h0w%3F!/145.239.19.229:27015/ GT nie jest obfity jak widać aczkolwiek staram się grać tyle ile mogę wiadomo 22 lata na karku mam swoje obowiązki praca i rodzina ale zawsze dostęp do steama więc wystarczy napisać i sprawę się załatwi. Pozdrawiam , h0w?!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkelO Napisano 24 Marca 2020 #591380 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Szczerze od kiedy gram na servie i jestem adminem ani razu cie nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 24 Marca 2020 #591408 Weteran MH Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Gt w kratkę zapraszam za 14 dni jeżeli będzie one lepiej wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 24 Marca 2020 #591409 Weteran MH Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi