Livio Napisano 6 Grudnia 2015 #362953 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Twój nick podczas gry: Livio Godzina, data zdarzenia: teraz Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'nie ucz ojca dzieci robic' [AMXBans] Duration: '5 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:141166901' [AMXBans] Your IP: '89.229.179.47' [AMXBans] =============================================== @@emre30 czekam na Ciebie, mimo że ban wygasł to czekam na Twoje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emre30 Napisano 6 Grudnia 2015 #362960 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 piszesz mi co mam robic skoro wiem co mam robic (piszesz ze kultura po tym jak podniosłem głos na gracza który spamóje na u@ i na say ze ktos tam czit ) wiem ze kultura ale mogles zostawic to dla siebie. a odwolanie od bana na 5 min, dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 6 Grudnia 2015 Autor #362965 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Kiedy Ci napisalem co mam robic? gdy poinformowalem Was na u@? ze ktoś klnie łamie regulamin itp? Jeżeli chodzi Ci o to ze pisze ze kultura to byl bind ktory przypadkiem poszedl. Ogolnie nie rozumiem tego powdou. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 6 Grudnia 2015 #362970 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 ale czy zrobił krzywde dająć bana na 5 minut ? ban może krótki ale jakiś dowód do bana , obraził cokolwiek co zrobił . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 6 Grudnia 2015 #363007 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Pomijając czas bana i dlaczego go dostał to powód bana bynajmniej nie jest w kanonie powodów, które są dozwolone. Powód bana powinien być jasny i konkretny, w tym przypadku tak nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emre30 Napisano 7 Grudnia 2015 #355480 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 livio nie jest zwykłym graczem wiec dla mnie powód jest jak najbardziej dla niego czytelny i zrozumieć go powinien. bind bindem który ci sie niby przypadkowo nacianął a to ze pisałes na u@ nie widziałem wiec było bez reakcji jestem tylko człowiekiem nie jestem maszyna co wszystko wychwyci, wiec wystarczyło troche cierpliwosci bo drugi admin który był na serwie widział i zareagował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 7 Grudnia 2015 #363048 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Myślę, że temat można zamknąć. admina proszę o jaśniejszy powód na przyszłość, żeby nie było niepotrzebnych sporów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 7 Grudnia 2015 #363050 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi