F4N4TYK Napisano 26 Marca 2020 #591743 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 (edytowane) Data zdarzenia: 2020-03-26 Nick gracza: [IP] 7: 'JugoL^^' (CT) -- 78.99.50.74:27005 [STEAM_0:0:2114674 Dowody: http://ehltv.hltv.org.pl/srv23614/HLTV-2003261946-de_lidl.dem.zip czas na demku: 10:50:00 sg już widać w czasie: 11:10:00 Świadkowie: Gracze obecni Uzasadnienie: Witam ponownie! Admin znowu pozwolił sobie na złamanie regulaminu tym razem na mapie de_lidl , na demku widać jak sg położone przez admina uniemożliwia wyjście graczą z drużyny tt z swojego respa , tutaj dodam wycinek z regulamin "18. Zakaz stawiania sentry guna w miejscach które całkowicie uniemożliwiają rozbrojenie paki bądź wyprowadzenie hostów oraz w miejscach, które uniemożliwiają tt dojście do bs, szczególnie na mapach rats_office, rats_1337, eldorado. SG nie może sięgać na BS w jakimkolwiek stopniu." w tym momencie jedno mam pytanie do tego admina a brzmi to pytanie tak: Jak mieli gracze z tt wykonać cele skoro było położone twoje sg i nie mogli z respa wyjść ? Prosiłbym tu o reakcje i zabranie temu Adminowi funkcji admina. Z góry dzięki!!! @JugoL^^ nie rób z nikogo głupich .... w poprzedniej skardze miałeś wyjaśnione że nie może utrudniać w wykonaniu celi i dalej nie zrozumiałeś.... to nie pierdziel że nie wiedziałeś że jak tam położysz to będzie utrudniało drużynie tt wykonanie celi.... Edytowane 26 Marca 2020 przez F4N4TYK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 26 Marca 2020 #591746 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 SG uniemożliwia terro wyjście z respa przez co nie mają nawet jak celi robić @JugoL^^ Zapraszam po raz kolejny, masz coś do dodania od Siebie? @Roy Keane (Oznaczam jako OP serwera) CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JugoL^^ Napisano 26 Marca 2020 #591753 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Zacznijmy od tego że postawiłem sg dopiero jak nie było nikogo już na respie był tylko 1 gracz z tego co widać na ssy po drugie wiem zawiniłem bo nie doczytałem dobrze i nie za bardzo ze zrozumieniem ale sam też pamiętam jak jakiś admin mi mówił że to sg jest dobre jak tam postawiłem. CukierkowyMario i j4k s!3 gr4 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 27 Marca 2020 #591793 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 oj panie szybko poszlo sg tam to sobie tylko tt tylko postawic a mowilem wczoraj odnosnie regulaminu czytac ze zrozumieniem wiec musimy sie pozegnac slowo sie rzeklo nie ma zadnych wymowek Reejku i CukierkowyMario dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reejku Napisano 27 Marca 2020 #591798 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi