Sylwekk96 Napisano 30 Marca 2020 #592327 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Nick:Sylwekk96. Wiek:18. Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem raz adminem przed długi okres czasu na jednym takim serwerze ffa. Znajomość AMXX (W skali 1-10):7-8?. Staż w CS-sie:Kilka lat. Steam / NonSteam: Steam. Dlaczego Ty: Spodobał mi się serwer? - Nie wiem co tu napisać jeżeli dacie szansę to sami się przekonacie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Przez tego wirusa to kilka h nawet dziennie :v Kontakt: na Steam najłatwiej się ze mną skontaktować. Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Sylwekk96/80.72.40.110:27026/ Pozdrawiam :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 31 Marca 2020 #592401 Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 Nie znam zbyt dobrze, ale widuję go często na serwerze Raczej bez konfliktowy, ma dobry kontakt z innymi graczami. W miarę dobrze zna AMX - myślę, że można dać mu szansę na próbę Sylwekk96 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 31 Marca 2020 #592441 Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 Cytat - Minimum 30h przegrane na serwerze; Masz ponad 19h przegrane, także nie spełniasz wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 31 Marca 2020 #592442 Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi