PanKielon Napisano 6 Grudnia 2015 #362867 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Wzór skargi (data i godzina): od godziny 18:30 były kręcone 3 demka Nick admina/gracza, który zawinił: luckYstrikE Dowody: http://www68.zippyshare.com/v/v2YoGRmc/file.htmlttt http://www99.zippyshare.com/v/oVnpKdfX/file.htmlttty http://www21.zippyshare.com/v/zNp6p3iQ/file.html Świadkowie: Serwer ogólnie, będzie nieraz wyświetlana tabela graczy Uzasadnienie: Witam, admin luckYstrikE. Kolega przesiedział długą część mapy dd2 jak przedstawione na dwóch pierwszych demkach, bawiąc się poleceniami. Nie reagował w ogóle na prośby o ogarnięcie się i nie robienie z siebie idioty, lecz ciągle myśląc, że jest adminem to ma prawo robić co mu się podoba i kiedy. Natomiast na 3 demku, oprócz ciągłej zabawy poleceniami, zgłaszam do niego na u@ rozpatrzenie delikwenta. Po trzech razach, kiedy admin nawet nie wszedł na specta, lecz wciąż kontynuował rozrywkę, odpisał mi dopiero inny admin o sprawdzaniu. Wniosek? -> luckY nawet nie reaguje na u@, zachowuje się jak dziecko. Byłbym niezwykle usatysfakcjonowany, gdyby sam gracz odezwał się na ten temat pod postem, chciałbym wiedzieć czemu 21 letni mężczyzna, co chyba ma oznaczać dojrzałość, próbował zwrócić na siebie uwagę ciągłym błaznowaniem. Szkoda, że nie zwrócił uwagi na u@ zaadresowanego potrójnie do niego Pozdrawiam Kielon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuckYstrikE Napisano 6 Grudnia 2015 #362874 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Po pierwsze kumplu. było 3 albo 4 admonów prócz mnie zeby sprawdzic goscia wystarczy jeden wiec jedna sprawa wyjasniona. Dalej polecenia chlopie czego ty sie uczepiłes mam sie tlumaczyc dlaczego uzywałem polecen jezu ludzie zaraz beda skargi ze admin nie wszedł na specta po 2 sekundach od zgłoszenia kogos na U@ albo ze zabija grajac i nie daje innym szans xDDDDDDDDDDD . Dobra teraz sie wytłumacze dlaczego wysyłałem polecenia druzynowe czytaj uwaznie . gadalem z I Am LEGEND i TheKowalski na ts mam ustawiony przycisk pod mikrofon pod "z" i ile wciskalem przycisk zeby cos powiedziec tyle szło na serwer komend druzynowych. juz wszystko wyjasnione? To Prosze ta skarge do kosza bo to jest przesada za co pisane sa skargi na adminów ......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKielon Napisano 6 Grudnia 2015 Autor #362883 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Nie zareagowałeś na u@ trzy razy i uważasz, że są inni admini, aby to zrobić? To dlaczego potrzebujesz admina, skoro są inni. A więc polecam zmianę przycisku, poza tym Twoja komunikatywność w grze na ten temat jest zadziwiająco śmieszna. Nawet się nie postarałeś, aby wytłumaczyć sytuację, i udawałeś, że nie widzisz? Polecam zwracać więcej uwagi na to, co piszą gracze, bo skoro to Cię nie interesuje, to jaki jest sens, żebyś zajmował posadę admina na serwerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I Am LEGEND Napisano 6 Grudnia 2015 #362886 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 @PanKielon było 4 adminów na serwerze a ty akurat wybrałeś @LuckYstrikE aby to on sprawdził gracza potwierdza to demko nr 3 (yuy) .My siedząc na ts'ie dogadaliśmy się ,że ja wejdę i sprawdzę go Tak też uczyniłem lecz zapomniałem odpisać Ci na p_say'u i tak o to wyszło że @LuckYstrikE nie reaguje na zgłoszenia u@ . Co do poleceń napiszę mu aby zmienił klawisz od micro . Sprawę uważam za wyjaśnioną . /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I Am LEGEND Napisano 6 Grudnia 2015 #362887 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi