VaBene Napisano 31 Marca 2020 #592417 Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 Wysłałem smsa i pieniądze poszły a kodu dalej nie widze. I nie wiem czy po prostu czekać czy ten kod nie przyjdzie. Juz 20 minut i dalej nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkelO Napisano 31 Marca 2020 #592424 Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 (edytowane) Musisz czekać raczej sam nie raz tak miałem że sms przychodzil po godzinie nawet. Albo jeśli chcesz szybciej sie dowiedzieć polecam cos kupic na 1 dzień i bd wiedzieć czy to wina operatora czy cos innego. Edytowane 31 Marca 2020 przez Adam Rubin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VaBene Napisano 31 Marca 2020 Autor #592427 Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 To będę czekał . Juz wcześniej wysyłałem to przychodziło wszystko wiec to nie wina operatora . Dzięki za odpowiedz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkelO Napisano 31 Marca 2020 #592430 Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 8 minut temu, VaBene napisał: To będę czekał . Juz wcześniej wysyłałem to przychodziło wszystko wiec to nie wina operatora . Dzięki za odpowiedz . Sprawdzales czy ci kase z konta zabralo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 31 Marca 2020 #592431 Weteran MH Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 Jeżeli pobrało pieniądze z konta to do 6 godzin powinieneś dostać kod zwrotny. W inny przypadku napisz pw do mnie bądz @aquax damy Ci formularz do wypełnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 31 Marca 2020 #592432 Weteran MH Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi