happy Napisano 6 Grudnia 2015 #362783 Udost臋pnij Napisano 6 Grudnia 2015 Nick:happy Wiek:23 lata ponad聽 Data rejestracji na forum:20 pazdziernik 2013 rok Czas sp臋dzony na forum: ponad 13 dni聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu: zaawansowane Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: i to nie raz By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: by艂em i nie raz聽 Dlaczego Ty?: Poniewa偶 mam pro艣be od Anetki aby wr贸ci膰 . Chce by膰 jedyn膮 osob膮 co oceni demko na czas :> pom贸c wsparcie da膰聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: tyle ile praca mi pozwala teraz mam duzo czasu zawsze rano po 3-4 godziny nawet jeste Dwumiesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie) by艂聽 Co艣 od siebie: Dla Czarnej na Miko艂ajki ;> 聽Lubie banowa膰 nieczystych graczy .聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 6 Grudnia 2015 #362795 Udost臋pnij Napisano 6 Grudnia 2015 zestaw pw 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 6 Grudnia 2015 #362879 Udost臋pnij Napisano 6 Grudnia 2015 聽 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi