happy Napisano 6 Grudnia 2015 Weteran MH #362783 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Nick:happy Wiek:23 lata ponad Data rejestracji na forum:20 pazdziernik 2013 rok Czas spędzony na forum: ponad 13 dni Doświadczenie w ocenianiu: zaawansowane Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: i to nie raz Byłeś banowany na forum lub serwerze?: byłem i nie raz Dlaczego Ty?: Ponieważ mam prośbe od Anetki aby wrócić . Chce być jedyną osobą co oceni demko na czas :> pomóc wsparcie dać Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: tyle ile praca mi pozwala teraz mam duzo czasu zawsze rano po 3-4 godziny nawet jeste Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) był Coś od siebie: Dla Czarnej na Mikołajki ;> Lubie banować nieczystych graczy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 6 Grudnia 2015 #362795 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 zestaw pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 6 Grudnia 2015 #362879 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi