3x NAAJ Napisano 6 Grudnia 2015 #362769 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Wzór skargi (data i godzina): 17:00 06.12.15 Nick admina/gracza, który zawinił: Podkrocze Dowody: Poniżej Świadkowie: Brak Uzasadnienie: Admin grał (nic w tym złego.) To, że nie banował odpaleńca przez pół mapy to co innego Nie pisałbym tej skargi gdyby admin wgl reagował...Tzn pisząc mu "Siema" (na u@) nie odpisywał pytałem się o cokolwiek nic nie odpowiadał, gracz się pytał ja odpowiedziałem na pytanie tamty admin już nie bo czasu nie miał Niestety demko od 9 min Demko HLTV: http://d1.hltv.org.pl/srv23587/HLTV-1512061641-cs_assault_upc.dem.zip Demko z HLTV przerzucone do innej paczki i wrzucone na zippyshare : http://www86.zippyshare.com/v/XaARTT3S/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Grudnia 2015 #362775 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Jestem chyba tepy albo cos... A Ty jako admin? Wszedles zbanowales? Czy poprostu pisales sb do niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 6 Grudnia 2015 #362777 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Jestem chyba tepy albo cos... A Ty jako admin? Wszedles zbanowales? Czy poprostu pisales sb do niego? Może zostawiłbyś ten dział ubt,s@,op sieci co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 6 Grudnia 2015 #362784 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Komuś udało się rozpakować to demo? 4 raz pobieram i cały czas mam błąd archiwum przy próbie rozpakowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 6 Grudnia 2015 #362853 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Jakaś konkretna minuta dema, my nie widzimy na hltv co pisałeś na u@ do admina, demo musiało by być własne , Pokaż w którym momencie dema admin nie zareagował, Bo z demka widać, że gracz podkrocze szaleje z kosą, a nikt z graczy nic nie pisał i nie widzę by ktoś coś pisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 6 Grudnia 2015 Autor #362855 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Heh jako admin gra? Może wejść na 2 min na spekta ? Obejrzeć "ogólnie" graczy, w razie czego zareagować. Nie mogę niestety udowodnić, że pisałem na u@ ale po co miałbym pisać skargę:: skoro admin nic nie zrobił ? Ale widać, że jestem na spekcie co również świadczy, że mogłem pisać Nie podam minuty bo to "prawie" cała mapa. Nie_Strzelaj_W_Plecy nick odpaleńca, nick admina powyżej. 8:10 Opaleniec ładnie wali 2 bany za SG (Heh niby nic ale admin powinien dawać wzór ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 26 Grudnia 2015 #372277 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Wystarczających dowodów brak. Proszę o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Grudnia 2015 #372341 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Temat trochę przedawniony. Ogółem dziwna sytuacja. "Uzasadnienie: Admin grał (nic w tym złego.) To, że nie banował odpaleńca przez pół mapy to co innego" według tego co napisałeś sam na początku go nie banowałeś, co jest sprawą dziwną. Praca tego admina, na którego została złożona skarga będzie nadzorowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Grudnia 2015 #372342 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi