SouthKiller Napisano 12 Kwietnia 2020 #593994 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Posiadałem bardzo rzadki sygnet Zużyty Strój Szpiega i podczas trybu deathmatch zauważyłem że nie mam już go w ekwpipunku. Admin Lighness potwierdzi, że ów sygnet posiadałem. On znika podczas trybu DM i w normalnym trybie wróci? Jestem zaniepokojony bo jest mała szansa żeby taki sygnet wydropić, a on bardzo zmienia rozgrywkę. Proszę o pomoc i wyjaśnienie sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 12 Kwietnia 2020 #593997 Administrator Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Dziś była aktualizacja dotycząca ubrania wroga. Jeżeli nie wróci zgłoś się do mnie na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 12 Kwietnia 2020 #593998 Administrator Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi