nikodem12368 Napisano 22 Kwietnia 2020 #595355 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Grając nie raz natrafiłem na sytuację w której ja albo mój teammate był blokowany w minie. Bądź sam zblokowałem się w swoim sg parę razy i zauważyłem na czacie pomocną komendę dokładnie /odblokuj. Niestety po jej wpisaniu dalej byłem zbugowany. Proszę o naprawienie albo usunięcie tej informacji z chatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 22 Kwietnia 2020 #595415 Weteran MH Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 usunąłem info o komendzie co do blokowania to będzie to jakoś zmieniane w swoim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 22 Kwietnia 2020 #595416 Weteran MH Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi