SpektraV3 Napisano 26 Kwietnia 2020 #595703 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 Twój nick podczas gry:NotNeonn_ Godzina, data zdarzenia:Nie pamietam ;dd Mapa:cs_wiocha STEAM_ID / IP:Bezzi zna moj steam id nie lubie podawac na forach steam id mojego xd Uzasadnienie:Dostlame bana na cod mod bo brat mi zbindowal nazwe fb czy czegos tam i dostalem bana za reklame, cos stwierdizlem ze nie ma sensu pisac o ub ale zaczalem grac na dd2 i powiedzialem bezi o tej sytuacji ze tu mam ub a tam bana ona powiedziala ze mam napisac tu zeby nei dostac ab ;d prosze o zdjecie bana bo serio lubie dd2 i chce tam grac rozwijac sie z ziomkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j4k s!3 gr4 Napisano 26 Kwietnia 2020 #595705 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 Bana dostałeś w lutym http://aquax1994.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=1164 poza tym wszedłeś na serwer na aktywnym banie. Ban zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j4k s!3 gr4 Napisano 26 Kwietnia 2020 #595706 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi