adikspl Napisano 29 Kwietnia 2020 #596076 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) POST DO USUNIĘCIA. Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez adikspl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gazik Napisano 29 Kwietnia 2020 #596089 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Fakt masz 33h bo na TOPTIME jest pokazane wszystko. Obserwowałem cię parę razy jak zginąłem i patrzyłem na GT i stosunek czasu spędzonego na serwerze a ilości zdobytych punktów. Myślę że trudno by ci było stwierdzić czy osoba podejrzana naprawdę czituje ale sie z tym kryje. Moje zdanie idzie w stronę na NIE. Pozdrawiam adikspl dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neksyy Napisano 30 Kwietnia 2020 #596177 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 +Wiek +Czas spędzony na serwerze - Doświadczenie Nie moge nic wiecej powiedziec, naucz sie SM i moze zmienie zdanie narazie na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi