NovaOfficial Napisano 30 Kwietnia 2020 #596203 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick: NoVa Wiek: 14 Rocznikowo 15. Doświadczenie (w byciu adminem): Prowadziłem mały serwer COD Mod więc jakieś doświadczenie już mam. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Mocne 7/10 Staż w CS-sie: Kilka lat na Non Steam od niedawna gra na steamie. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Dlaczego ja zapytacie? Na serwerze często można spotkać cheaterów na Speedhacku i zombie które zamykaja pomieszczenie z 1 CT co uniemożliwia dostanie się tam. Może nie spełniam większości wymagań(Godziny na serwerze, tygodniowe godziny), ale chce pomóc w niszczeniu plagi blockerów i cheaterów. Jeśli podanie zostanie odrzucone spróbuje za 2 tygodnie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-6 godzin w tygodniu w weekendy 6-8 godzin. Kontakt: Steam https://steamcommunity.com/id/OfficialNova/ Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/NoVa/80.72.40.110:27020/ Godzinki nadrobie. Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez NovaOfficial Dopiska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iPolako Napisano 30 Kwietnia 2020 #596241 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Wiek +/- Doświadczenie + Amx + Dosyć często spotykam go na servie i nie ma z nim problemów Myślę że OP można dać NovaOfficial dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 1 Maja 2020 #596326 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 O adminie na chwile obecną możesz pomarzyć. NovaOfficial dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 1 Maja 2020 #596327 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi