iPolako Napisano 30 Kwietnia 2020 #596244 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Ja bym się tutaj głębiej zastanowił na temat jakichś lepszych broni do kupna w sklepie jak i bezliku ammo, bo jednak jak jestes sam w kampie na 10-20 zm to ten laserek nic ci nie daje. Mam też uwagę co do klasy zm : Smoker - niby hp zredukowane, gdy cie złapie po kilku hitach puszcza no ale jak już wspomniałem jest młyn na servie a zwłaszcza jak smokerem graja osoby ogarniające to tym bardzie ni chu nic nie wskórasz gdy odpierasz atak zm a z 3 stron łapią cię wspomniane klasy zombi. Fajnie by było też pograc na jakichś nowych mapa bo obecnie jest ich bardzo mało i wkółko się powtarzają. Moją ulubioną mapa jest zm_dusthorror która była na bio ale na obecnym modzie juz jej nie ma ci4cho dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ci4cho Napisano 30 Kwietnia 2020 #596274 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Popieram, trzeba by było coś zrobić z tą klasą zombie, to jest totalny chaos tym bardziej że możesz złapać kogoś z końca mapy i uciekasz za sciane i nic nie zrobisz jako ocalały, najlepiej usunąć albo np zmienić czas chwytaka do np 30 sekund czy coś takiego. A co do map to można by było pare zostawić z biohazardu i dać więcej większych. I może jeszcze troszkę krótszy czas mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NovaOfficial Napisano 1 Maja 2020 #596303 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Również polecam znerfić smokery albo usunąć kompletnie i zastąpić inną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 1 Maja 2020 #596342 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Serwer jest nadal rozwijany wszystko w swoim czasie dojdzie klasa smoker została osłabiona ma teraz 1000HP, dusthorror zaraz dodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 1 Maja 2020 #596343 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi