Sniper EliTee Napisano 5 Maja 2020 #596849 Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 Troszkę amatorka ale zaczynam dopiero ;p. PS mam nadzieję że się podoba Max dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsychicznyTM Napisano 5 Maja 2020 #596859 Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 Poświęcisz jeszcze trochę czasu na zabawę z grafiką komputerową i jestem przekonany, że twoje prace będą jeszcze lepsze Ale i tak nie jest źle Sniper EliTee dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vosik Napisano 5 Maja 2020 #596866 Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 Może i amatorsko ale jak na początek nie są złe wiadomo dużo do poprawy ale im więcej bd tworzył to z pewnością bd coraz lepiej . Powodzenia Sniper EliTee dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodpecker Napisano 5 Maja 2020 #596894 Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 Czekam na więcej prac bo póki co jest mi ciężko ocenić Twoje umiejętności, jeżeli do prac nie został dodany tylko napis a zrobiłeś coś przy nich więcej to fajnie jak na początek, jeżeli tylko dodałeś napis to słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi