hue hue Napisano 5 Maja 2020 #596884 Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 siemka wbiłem wczoraj 70lvl, pojawiło mi się okno z wyborem dodatkowej klasy, kliknąłem inżyniera i nic się nie zadziało ;p dziś dowiedziałem się, że na klasie tej jest bug i jest ona niedostępna... tyle, że nie mogę teraz wybrać żadnej inne klasy powstańca ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 13 Maja 2020 #597918 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 @LOLSON, nie wiem kto zajmuję się tymi problemami, ale jeżeli możesz to weź to prześlij odpowiedniej osobie, aby zajrzała w ten dział i ogarnęła wszystkie problemy i propozycje (edytuj po prostu mój post oznaczając tą osobę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hue hue Napisano 17 Maja 2020 Autor #598386 Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 ktoś coś? bo już długo czekam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 21 Maja 2020 #598797 Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 W najblizszych dniach planowany jest reset serwera. Jezeli problem pojawi sie ponownie - daj znac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 21 Maja 2020 #598798 Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi