Vosik Napisano 6 Maja 2020 #597053 Udostępnij Napisano 6 Maja 2020 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Tło na forum Tematyka: Obojętnie Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Kolorystyka:Obojętnie Rozmiar:Taki jak na forum Napis: Vosik Admin COD 200 Inne uwagi: Chodzi mi głownie o napis reszta bez różnicy może być fajny napis a reszta zależy od was i od waszych zdolności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyrE Napisano 6 Maja 2020 #597091 Udostępnij Napisano 6 Maja 2020 Nie było żadnej tematyki i kolorystyki to zrobiłem prosty napis z jakimś randomowym tłem i kolorystyką nazwy. https://imgur.com/tRWVyqO Vosik dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vosik Napisano 7 Maja 2020 Autor #597209 Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 @kyrE No i wyszło zarąbiście Dziękuję Bardzo @LOLSON do zamknięcia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 7 Maja 2020 #597219 Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi