pawiwa900_YouTube Napisano 9 Maja 2020 #597529 Udostępnij Napisano 9 Maja 2020 dlaczego dostałem bana o 0.00 grałem se na drógim laptopie i dostałem bana !!!! pisało wstaw skriny na forum o co hodzi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 9 Maja 2020 #597531 Udostępnij Napisano 9 Maja 2020 Admim zrobil Ci ssy na serwerze. Musisz je wstawic w odpowiednim dziale na forum. Ponizej podaje link jak odnalezc ssy. Spakowane w paczke .rar wstaw - wedlug wzoru w ponizszym dziale: https://multi-head.pl/forum/125-cod-45k/ W razie pytan pisz PW. Pamietaj o przestrzeganiu zasad ortografii Zi3lony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 9 Maja 2020 #597532 Udostępnij Napisano 9 Maja 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi