Reejku Napisano 16 Maja 2020 #598295 Udostępnij Napisano 16 Maja 2020 (edytowane) Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): awatar Tematyka: dragon ball Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca):--- Kolorystyka: Biały napis na czarnym tle Rozmiar: Na discorda Napis: Reejku Inne uwagi: @aureox kultura? Patrząc na poziom waszego forum to ja jestem kulturalny Jeśli "e grafik " tak bardzo jest nie kulturalne to daj mi +1 bo widzę że jak powiedziałem prawdę na temat pewnej osoby to nagle na mnie całe forum najeżdża. Taki jest wasz poziom i chętnie będę to kontynuować. Bo nie pozwole jakimś randomom mnie obrażać Edytowane 16 Maja 2020 przez Reejku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodpecker Napisano 16 Maja 2020 #598298 Udostępnij Napisano 16 Maja 2020 12. Zlecenia o tematyce typu "Obojętnie", "Nie wiem", "Zdaje się na grafika", nie będą brane pod uwagę. Prosiłbym mimo wszystko o uzupełnienie tematyki, będzie mi po prostu łatwiej aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi