007. Napisano 17 Maja 2020 #598325 Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 (edytowane) Data zdarzenia: 15.05.2020 Nick gracza: 007 na ssie jest jego id/ip Dowody: Świadkowie: cały serwer Uzasadnienie: Siemano, w tamtej skardze się pomyliłem i zaznaczyłem swoje dane haha, tutaj macie wszystko na screenach wyjaśnione. A rezerwacje nicku mam wykupioną a i tak wlazł nie wiem jak xd. Edytowane 17 Maja 2020 przez oo7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 17 Maja 2020 #598340 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Każdy ogarnął z poprzedniej skargi, którą osobą jesteś. Skoro gracz uciekł i z tego co widać nie grał zbyt długo na twoim nicku to z buta nikt mu perma nie da. Czarna Tobie wszystko wyjaśniła, więc jeżeli sytuacja będzie się powtarzać, ktoś na pewno coś zrobi. Zgłaszaj zamknięte tematy, jeżeli pomimo zamknięcia chcesz coś dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 17 Maja 2020 #598341 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi