Rafeal Napisano 5 Grudnia 2015 #362245 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Witam. Za bardzo nie wiedziałem gdzie pisać... Postanowiłem zrobić parę przykładowych RSów dla was. Może coś się spodoba. Nie są to świąteczne nutki. Parę może się powtarzać, różnią się momentem ujęcia, ale są podobne. http://www39.zippyshare.com/v/cqudp3w6/file.html Mile widziane komentarze, oceny rs'ow. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 5 Grudnia 2015 #362311 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Nie wiem czy zauważyłeś ale u nas na serwerze nie ma rs'ów ale dziękuję za paczkę. Może komuś się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 5 Grudnia 2015 #362313 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi