Squb Napisano 22 Maja 2020 #599064 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Nick: Squb Wiek: rocznikowo 19 Link do BanID: http://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:114913097 CS 1.6/CS:GO: Przeważnie cs 1.6, ale swego czasu robiłem też tematy cs:go, kwestia chęci i pobrania gry na nowo. Ile czasu dziennie spędzasz na forum: 1-3h zaleznie od wolnego czasu. Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): Raczej tak. Coś o sobie: Piotr, Pjoter byle nie Pietruszka z prowincji dust 2, dusza towarzystwa, raczej bezkonfliktowy i lubiący pograć, popić i pogadać Doświadczenie: Jakieś jest, kiedyś byłem tu ubt i raczej nie było ze mną problemów. Starałem się nie być stronniczy i podejmować trudne decyzje z głową. Dlaczego Ty: Trudne pytanie, aczkolwiek jest zawsze trafna odpowiedź: a dlaczego by nie? Widać braki w kadrach na owej funkcji. Chęci do pracy są, a nawet zapał na łapanie przestępców w świecie kanter strajka. Clueey, elo elo 350, Mil3nka i 2 innych dodali reakcje 1 2 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 22 Maja 2020 #599070 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Wysyłam zestaw na pw. MARCIN3K dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 22 Maja 2020 #599082 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi