MajkelO Napisano 22 Maja 2020 #599065 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Nick:MaJk Wiek:24 Doświadczenie (w byciu adminem):Na samym zombi miałem 2 razy admina i w tym opiekuna Znajomość AMXX (W skali 1-10):6 Staż w CS-sie:10 lat Steam / NonSteam:steam Dlaczego Ty: Ponieważ chcial bym moc ogarniać server. Ponieważ nie ma tam adminow wgl a server widze ze sie już rozkrecil jako tako. Od zm moda zaczela sie moja przygoda z cs wiec trochę doswiadzenia na tym modzie mam. Wiem ze nie mam godzin ale postaram sie szybko je nadrobić jedna dwie nocki i jest. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Roznie od 1 do kilku godzin Kontakt:steam/forum Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/MaJk/80.72.40.110:27020/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 23 Maja 2020 #599113 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Za krótko grasz, przegraj te 30h używaj mikrofonu daj się bliżej poznać wtedy moim zdaniem można coś pomyśleć :p na chwilę obecną jestem na Nie FranzMaurer dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 24 Maja 2020 #599317 Udostępnij Napisano 24 Maja 2020 Tak jak wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 24 Maja 2020 #599318 Udostępnij Napisano 24 Maja 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi