Bialobrody Napisano 22 Maja 2020 #599093 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Nick:Białobrody Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem):Bawiłem się kiedyś w serwery wiec raczej dość spore Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/7 Staż w CS-sie: około 8 lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty:Ponieważ na serwerze jest mało adminów, a często się zdarza że gracze nie posługują się normalnym językiem tylko wyzwiska. Chciałbym Wprowadzić jak tylko się da kulturę + porządek duży było by pisania dlatego tutaj skończę. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 2 do 4 h czasami więcej zależy od dnia Kontakt:Steam/Forum/GG Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Białobrody/80.72.40.110:27020/ Może nie ma za dużo czasu przegranego ale to można nadrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 23 Maja 2020 #599112 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Ani razu nie widziałem Ciebie na serwerze, grasz dopiero od dwóch dni daj się bliżej poznać graczą. Minimum 30h przegranych musisz mieć, na chwilę obecną jestem na Nie Bialobrody i FranzMaurer dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iPolako Napisano 25 Maja 2020 #599430 Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Ja jestem na tak ale niestety musisz się dać poznać reszcie. Nabij 30h i wtedy będziemy rozmawiać FranzMaurer i Bialobrody dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 25 Maja 2020 #599442 Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Tak jak wyżej, pograj dłużej daj się poznać i wtedy złóż podanko Bialobrody dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 25 Maja 2020 #599444 Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi