berlin Napisano 28 Maja 2020 #599760 Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 Grając na serwerze można łatwo zauważyć, że coś jest nie tak. Mianowicie od czasu do czasu po zabiciu przeciwnika "zatruwamy " się, postać traci hp i zaczyna wariować (wybija ją w górę). Nawet jeśli ktoś nie ma perku lub klasy , która zatruwa (nie wiem nawet czy takiej nie ma ) to i tak taka sytuacja dosyć często ma miejsce, co jest bardzo frustrujące i ciężko grać przez to bez nerwów. Mam nadzieję, że mój post zostanie rozpatrzony i za jakiś czas serwer pozbędzie się tego bugu. MajkelO dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Czerwca 2020 #601015 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2020 Temat kontynuowany tutaj -> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Czerwca 2020 #601016 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi