Heksakosjoihekseko Napisano 30 Maja 2020 #600038 Udostępnij Napisano 30 Maja 2020 Twój nick podczas gry: Angel of DeathGodzina, data zdarzenia: 24 Maj 11:31Mapa: cs_italy2STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:39115721 Chcieliście bym napisał osobiście odwołanie od bana więc piszę przepraszam że dopiero teraz ale nie miałem czasu przygotowania do poligonu i bardzo dużo roboty itp. Panowie gram na tym nicku 6lat nie wiem o co chodzi z tym waszym byłym adminem ale to była pomyłka po prostu zbieżność nicków i tyle. Wiem że dostałem już Ub ale żeby nie było dublowania banów i tłumaczenia się z nicku napisałem wyjaśnienie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 30 Maja 2020 #600039 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 30 Maja 2020 W czasie oczekiwania na napisanie odwołanie przez Ciebie dałem już UB. Nick masz inny + mieliśmy przez kilka dni problem z wbijaniem graczy na AB działających sobie ipn'em, stąd nagła decyzja admina na "podobny nick" Sam chciałem, abyś posiadał konto na forum, by nie było żadnych niedomówień. Tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 30 Maja 2020 #600040 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 30 Maja 2020 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi