Fativity Napisano 30 Maja 2020 #600054 Udostępnij Napisano 30 Maja 2020 Witam, mam wazna uwage na serwer. Jesli ktos mnie podpali w rundzie lub skocze z wysoka i tak jakby "zlamie noge" i odejmuje hp o 1 co sekunde, to zeby te rozne podpalenia / spowolnienia NIE PRZENOSILY SIE NA NASTEONA RUNDE. Jest to strasznie irytujace, zaczyna sie runda a my jestesmy juz na samym starcie oslabieni. Poprosze o opinie Pozdrawiam ^^ CukierkowyMario dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkelO Napisano 3 Czerwca 2020 #600507 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 (edytowane) @aquax Weźcie to poprawcie bo na prawde to jest denerwujące. I server na tym traci ludzie uciekają przez to. @vanillah Edytowane 4 Czerwca 2020 przez MajkelO Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vosik Napisano 3 Czerwca 2020 #600532 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 Najlepsze jest to że jak jeszcze masz perk podpalające naboje działa to razy dwa i do tego jeszcze sam siebie podpalasz co się dzieje ? Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vanillah Napisano 4 Czerwca 2020 #600640 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2020 sprawdzcie teraz Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fativity Napisano 5 Czerwca 2020 Autor #600646 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2020 7 godzin temu, vanillah napisał: sprawdzcie teraz Dokladnie dzisiaj sprawdze i dam odpowiedz czy się poprawilo, czy jednak nie. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fativity Napisano 5 Czerwca 2020 Autor #600654 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2020 Niestety, wciąż jak ktoś mnie podpali to na next runde mam podpalenie. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vanillah Napisano 5 Czerwca 2020 #600690 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2020 3 godziny temu, Fativity napisał: Niestety, wciąż jak ktoś mnie podpali to na next runde mam podpalenie. kolejny fix, sprawdz moj serdeczny kolezko Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 6 Czerwca 2020 #600762 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2020 @vanillah problem występuje dalej Zadanie sobie dmg, bycie ostrzeliwanym przez przeciwnika = otrucie i odejmowane hp, co chwilę Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vosik Napisano 6 Czerwca 2020 #600766 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2020 Dodam jeszcze że teleport na nożu buguje graczy i nie mogą się ruszyć Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 6 Czerwca 2020 #600767 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2020 (edytowane) Aczkolwiek, podpalenie oraz trutka znika po skonczeniu sie rundy przed rozpoczeciej nowej, teleport na nozu buguje tylko jezeli celownik jest wycelowany w podloge edit: no jednak nie, podpalenie zauwazylem ze zniklo raz, tak samo trutka ale za innym razem nie znikla Edytowane 6 Czerwca 2020 przez Adi dodanie trutki ? Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estarossa Napisano 10 Czerwca 2020 #601226 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2020 Dołączam się , gram sporo na serwerze i to uciekające hp z upadku/ strzału przez przeciwnika doprowadza do szaleństwa , czasami aż krew zalewa widzę że próbowałeś to naprawić jednak problem wciąż występuje Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fake. Napisano 15 Czerwca 2020 #601636 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 Podpinam się pod temat. Masakra z tą trutką jest, nawet przy tym jak sami zadajemy sobie dmg ( skok ze skrzynki), to moment i jesteśmy podrzucani i znika hp.... A teleport na nożu też jest uciążliwy, spróbujcie sobie podłożyć bombę z nożem - od razu czeka Cię podłoga lub ściana :) Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi