37104543 Napisano 3 Czerwca 2020 #600399 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 może sobie cioto zagraj assis no skilu i tak nadal będziesz oskarżał innych graczy ze grają na aimie lub robią sobie misje razem chodz sam nocami na aimie napeer lamusie i nie wybielaj się kolegami bo wbilem 160 człogiem i padasz jak cipka szkoda mi słów na takiego leszcza jak ty pozdro 007. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F4N4TYK Napisano 3 Czerwca 2020 #600402 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 Chłopie na kij odpalałeś aima xD i teraz mass pretensje do całego świata xD kurła ja Ci go nie kazałem odpalać xD Tak samo z misjami xD Aitler może potwierdzić że już nie pamiętam która to była godzina ale na mapie westwood pytałeś się nas czy Ci pomożemy w misjach na co ja przez mikro odpowiedziałem , że Ci nie pomogę bo za to jest ban xD i kto tu jest idiotą ???? Powiedz mi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi