elo elo 350 Napisano 6 Czerwca 2020 #600759 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2020 Nick: elo elo 350 Wiek: 19 Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:218114888 CS 1.6/CS:GO: 1.6, w GO raczej się nie będę bawił przy stanie mojego laptopa ;d Czasem gram z nudów, ale to w formie "odskoczni" od 1.6 i lola ;v Ile czasu dziennie spędzasz na forum: Tyle ile mogę, ostatnio wróciłem do pracy, ale forum przeglądam często. Można powiedzieć, że trochę tutaj żyję Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): Tak Coś o sobie: Patryk, mieszkający w Rzeszowie, lat 19, grający w gierki komputerowe, lubiący wypić i zjeść dobrą pizze lub kebsika Doświadczenie: Byłem w UBT 2 razy. Dlaczego Ty: Jakieś doświadczenie mam, w UBT byłem, więc coś tam ogarniam, na forum jestem często, więc czemu nie Ps. 2 tygodnie minęły, więc składam podanie :p Squb, Reejku i CukierkowyMario dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 6 Czerwca 2020 #600768 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2020 Zestaw na pw CukierkowyMario i elo elo 350 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 7 Czerwca 2020 #600810 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Reejku dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi