Markoni Napisano 4 Grudnia 2015 #361541 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Wiek: 19 lat Staż na forum: 3 h ale będę na forum max 8-9 h Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Na forum nie mam żadnych osiągnięć. Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 7/10 Czas jaki poświęcisz na zaglądanie na forum i FanPage'a: poświęce 4-5 h Jaki dział forum chcesz redagować(zmiany personalne,konkursy, itp.): Mi tam wszystko obojętne może dać mi opiekun fanepage'a jakąś robotę. Co nowego wprowadzisz na FanPage'a: Mógłbym wprowadzić jakieś informację ze świata i różne ciekawostki ze sportu. Ja będę już kończył bo nie ma co się rozpisywać liczę na jak najlepsze głosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Grudnia 2015 #361538 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Zarejestrowałeś się dzisiaj i już podanie? Zdecydowanie na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 4 Grudnia 2015 #361533 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Dałem Ci rade ... złoż podanie za jakiś czas, dziś dołaczyłęś do :mg: Zapraszam za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 4 Grudnia 2015 #361532 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 8 Grudnia 2015 #363651 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Redakcja " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi