~Czarna~ Napisano 4 Grudnia 2015 #361458 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Witajcie! Jak już pewnie zauważyliście Admini z DD2 często banują graczy z TT za resp, którego niektórzy nie opuszczają przed minutą gdyż nie wiedzą odkąd dokąd dokładnie się znajduje. Wynika później z tego sporo niejasności i niemiłych sytuacji typu "Przecież ja na respie nie stałem (bluzgi ) " Aby tego uniknąć, poniżej zamieszczam Wam screena na którym jest dokładnie zaznaczone gdzie to ten "niedobry" resp za którego Was banujemy się znajduje (to nie tylko miejsce w którym kupuje się broń ) Żeby było wszystko jasne, to dodam, że ciemnia również się wlicza Mam nadzieję, że rozwiałam Wasze wątpliwości co do tego tematu i tych niemiłych sytuacji będzie coraz mniej Livio, 1997 i wandi dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 22 Kwietnia 2017 #443931 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi