Konradem Napisano 4 Grudnia 2015 #361438 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Wchadzac bo dluzszej przerwie na serwer nie mam zadnej z premek. Moze do byc spodowdowane tym ze odebrano mi range admina. Prosilbym o rozwiazanie tego problemu. Dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Grudnia 2015 #361446 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Wchadzac bo dluzszej przerwie na serwer nie mam zadnej z premek. A może spowodowane jest to tym, że Ci się skończyły, skoro nie było Cię dość długo... W dodatku jakiekolwiek dane mam z kapelusza wyciągnąć? Może byś cokolwiek podał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konradem Napisano 4 Grudnia 2015 Autor #361463 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Jestem pewnien ze sie nie skonczyly bo kupowalem na trzy miesiace przez sms. I sprawdzalem w wiadomosciach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konradem Napisano 4 Grudnia 2015 Autor #361499 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 I tyczy sie to rowniez vipa ktorego kupilem a tekze nie mam.Jakie dane mam ci podac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Grudnia 2015 #361509 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Zgłoś się z tym do @EvO na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Grudnia 2015 #361510 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi