ALJZK Napisano 29 Czerwca 2020 #602746 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2020 (edytowane) Nick: ツ??????ツ Wiek: 17 Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:511465072 CS 1.6/CS:GO: CS:GO Ile czasu dziennie spędzasz na forum: Forum jest odpalone na telefonie więc bardzo dużo ale wchodzę też na kompa mniej więcej na kompie 5h Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): Tak nie licząc przerwy Coś o sobie: No jestem Pawełek mam 17lat mieszkam w Warszawie lubię grać w gry i też dużo gadam więc też siedzieć na ts3 ale wychodzę też pograć w kosza czasami albo wyjść z znajomymi. Kebsiki to moje wyżywienie no i lubię dawać coś od siebie komuś Doświadczenie: Byłem administratorem na serwerze Cod [200] i tam czasami spędzałem czasu na oglądaniu demek ale no miałem przerwę więc uznałem że chce spróbować czegoś nowego Dlaczego Ty: Nudzę się czasami potrafię spędzić 1h siedząc i zastanawiając się co robić więc byłby to czas na te role i no chce zobaczyć jak to jest Edytowane 29 Czerwca 2020 przez BezImienny elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 29 Czerwca 2020 #602753 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2020 Zestaw na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 2 Lipca 2020 #602995 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi