biegam po śniegu Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Serwer:MH mixujemy 1 Nick/SID: dam na pw Opis problemu: witam, mianowicie problem mam następujący: chcąc wejść na mieszańca, dziś koło godziny 16 niby udało mi się normalnie wejść na serwer, ale po chwili wyskoczył mi mniej więcej taki komunikat: You have beem disconnected from the server. fake client id czy coś w ten deseń. Powtórzyłem próbę dołączenia do gry dwukrotnie, jednak skutki były takie jak w/w. Teraz serwer w ogóle mi nie odpowiada, chociaż wiem, że ktoś tam coś gra... jakiś czas temu miałem podobny problem z wyświetlaniem serwera i musiałem się zgłosić na forum, tak więc teraz też tak zrobiłem ;d. Pewnie nie ten dział, ale wydawał mi się najbardziej odpowiednim działem na to zgłoszenie. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nynek Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Możliwe, że za dużo razy próbowałeś wbić na serwer. Spróbuj ponownie po 30 minutach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kagi Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Nynek ma racje,czasami gdy jest za dużo prób wbicia to jest taki błąd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Taki błąd ustępuje po jakimś czasie. Resetowanie Cs i neta nic nie da, trzeba poczekać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...