iPolako Napisano 2 Lipca 2020 #603034 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2020 Gdy stoimy z nożem i klikniemy ppm teleportujemy się , gdy chcemy to znów zrobić to pisze że "teleport dostępny jest raz na rundę", a tak naprawdę jest on raz na mapę Dropnięcie czegoś z legendarnej i rzadkiej skrzynki graniczy z cudem( mam juz przegrane około 25h i tylko raz dropnąłem atut z legendarnej a z rzadkiej nic ), i wogóle sam drop skrzynek jest słaby. Jeszcze jedno, na servie jest wiele takich samych perków ( żeby nie być gołosłownym "sandałki"- +20 kondycji i abh, "trampki"- +20 kondycji i abh). Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berlin Napisano 16 Lipca 2020 #604012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2020 Choćbyś nie wiem jak walczył, żeby coś zmienić na tym serwerze na lepsze to i tak się to nie stanie. Powodu chyba podawać nie trzeba, świetny przykład pracy nad serwerem widać chociażby na tym słynnym bugu z trucizną. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iPolako Napisano 16 Lipca 2020 Autor #604016 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2020 fajnie że ktoś zauważył mój post po 2 tygodniach ale szkoda że nie jest to nikt z administracji Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 16 Lipca 2020 #604021 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2020 (edytowane) 2 godziny temu, iPolako napisał: fajnie że ktoś zauważył mój post po 2 tygodniach ale szkoda że nie jest to nikt z administracji Wyzsza administracja taka jak Sados czy aquax wiedza doskonale o tym oraz o innych bledach, technik vanillah rowniez wie ale nikt sie nie kwapi od ponad 2 miesiecy naprawic serwer Edytowane 16 Lipca 2020 przez Adi Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berlin Napisano 16 Lipca 2020 #604030 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2020 Dawniej odpisywałem częściej, ale od miesiąca już praktycznie nie gram na multi head, ani nie udzielam się na nim . Też próbowałem jak najbardziej nagłośnić problem tego serwera ale działało to tylko w przypadku zwykłych graczy. Pogodziłem się z tym, że na tym serwerze nie będzie się dało zagrać tak, żeby czerpać z tego przyjemność . To jest po prostu katorga z tymi bugami, a szkoda, bo to był jeden z moich ulubionych serwerów . Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi