iPolako Napisano 2 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2020 Gdy stoimy z nożem i klikniemy ppm teleportujemy się , gdy chcemy to znów zrobić to pisze że "teleport dostępny jest raz na rundę", a tak naprawdę jest on raz na mapę Dropnięcie czegoś z legendarnej i rzadkiej skrzynki graniczy z cudem( mam juz przegrane około 25h i tylko raz dropnąłem atut z legendarnej a z rzadkiej nic ), i wogóle sam drop skrzynek jest słaby. Jeszcze jedno, na servie jest wiele takich samych perków ( żeby nie być gołosłownym "sandałki"- +20 kondycji i abh, "trampki"- +20 kondycji i abh). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berlin Napisano 16 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2020 Choćbyś nie wiem jak walczył, żeby coś zmienić na tym serwerze na lepsze to i tak się to nie stanie. Powodu chyba podawać nie trzeba, świetny przykład pracy nad serwerem widać chociażby na tym słynnym bugu z trucizną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iPolako Napisano 16 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2020 fajnie że ktoś zauważył mój post po 2 tygodniach ale szkoda że nie jest to nikt z administracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 16 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2020 (edytowane) 2 godziny temu, iPolako napisał: fajnie że ktoś zauważył mój post po 2 tygodniach ale szkoda że nie jest to nikt z administracji Wyzsza administracja taka jak Sados czy aquax wiedza doskonale o tym oraz o innych bledach, technik vanillah rowniez wie ale nikt sie nie kwapi od ponad 2 miesiecy naprawic serwer Edytowane 16 Lipca 2020 przez Adi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berlin Napisano 16 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2020 Dawniej odpisywałem częściej, ale od miesiąca już praktycznie nie gram na multi head, ani nie udzielam się na nim . Też próbowałem jak najbardziej nagłośnić problem tego serwera ale działało to tylko w przypadku zwykłych graczy. Pogodziłem się z tym, że na tym serwerze nie będzie się dało zagrać tak, żeby czerpać z tego przyjemność . To jest po prostu katorga z tymi bugami, a szkoda, bo to był jeden z moich ulubionych serwerów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi