Niunia XD Napisano 6 Kwietnia 2016 #420370 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Twój nick podczas gry:Niunia Godzina, data zdarzenia:Około 16:12/13 coś takiego Mapa:Go:Mod AWP STEAM_ID / IP:STEAM_2:0:800416088 Uzasadnienie:Zostałam Zbanowana Z Powodu,,Reklama'' Ponieważ W Czasie Gry Miałam ZBINDOWANE Cel Jest Prosty Mapa/Hosty itp.I Przez Przypadek Nacisnełam Ten Guzik Gdzie Jest Zbindowane.To Bindował Mój Brat Bo To On Ma Serwer Ja NWM Na Jakich Guzikach On To Bindował Więc Sorry Więc Licze Że Mnie Odbanujecie )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StiveN Napisano 6 Kwietnia 2016 #420458 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Napisalas jakies ip innego serwera, wiec nie wiem o co ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 6 Kwietnia 2016 #420460 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 @@StiveN dowód prosze na bana w postaci demka/ss-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 6 Kwietnia 2016 #420462 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Zmień sobie te bindy, żeby nie było kolejnej takiej sytuacji. A Ty @@StiveN , nie dawaj z miejsca perma za reklamę. Leci ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 6 Kwietnia 2016 #420463 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry! Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi