Napek Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Z tego co tam widziałem jest jedynie 3/4 max.5 perków dla VIP'a czyli w sumie zbyt mało. Perk:Miecz Świetlny Opis:1/1 na natychmiastowe zabicie z PPM.grawitacja zmniejszona z x na x (Sami wybierzecie) Perk:Broń Prezydenta Opis:Masz Deagle i 1/3 z niego. Perk:Poker Face Opis:Masz przebranie przeciwnika, szansa na odbicie pocisku to 1/7 oraz masz 1/8 z AK-47. Perk:Trolling me always Opis:Dostajesz 5k Kondycji i 15k zdrowia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aagarok Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Takie średnie te pomysły. Neutral ode mnie. Może później też jakieś pomysły podrzucę zwykłych/VIP. Perków VIP jest 5 Pozdrawiam, . EDIT: @3x NAAJ już sama komenda /wezperk to WIELKI plus VIP'a i głównie dla tego go kupują. I tak zazwyczaj biorą 1 perk dla VIP'ów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3x NAAJ Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Takie średnie te pomysły. Neutral ode mnie. Może później też jakieś pomysły podrzucę zwykłych/VIP. Perków VIP jest 5 Pozdrawiam, . Hmm czymś gracza trzeba zachęcić aby kupił VIP czyż nie ? Pomysł dobry jestem ZA Link to comment Share on other sites More sharing options...