iPolako Napisano 13 Lipca 2020 #603849 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2020 nick: dGr*bazu'ka Zrobiłem tylko 2 ss'y ale było tego o wiele wiele więcej Pan bazuka ciągle obwinia mnie o haxy po zwróceniu uwagi mówi że się nie boi i też ma na mnie screeny ( jeśli tak to niech wstawi, chętnie poczytam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 13 Lipca 2020 #603856 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 13 Lipca 2020 Takich ludzi najlepiej olej, w innym razie zawsze możesz zgłosić skargę w dziale za obrazę - pamiętaj o podaniu SID winowajcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 13 Lipca 2020 #603857 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 13 Lipca 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi