GramBoLubie Napisano 3 Grudnia 2015 #361221 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Mam taki problem: Wchodzę dziś na serwer gram jak zawsze klasą Śmierć(PREMIUM) mam 170 kondycji wpakowane i klasa biega mi jak by miała 40 kondycji , z perkiem buty komandosa biegam tak samo , co się stało ??? Zresetowałem staty ale nic nie pomogło i nie wiem co robić dalej ?. Grałem we wtorek gdy kończyłem grać byłem 26 w rankingu , w czwartek nie grałem bo nie było czasu a dziś wchodzę patrze ranking 453 statystyki zepsute ? Ktoś grał czy co to ma znaczyć jakieś żarty ?? Pomoc mile widziana Shoter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 3 Grudnia 2015 #361246 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Problem rozwiazany, mozna zamknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 3 Grudnia 2015 #361249 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Koledzy wyjaśnili. Był reset ranku. Twoje statystyki zostały zresetowane. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 3 Grudnia 2015 #361250 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi