BlackDevil Napisano 18 Lipca 2020 #604094 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2020 Witam mój nick BlackDevilPL , mam pytanie dostałem bana za tzw"złe sg" mógłby mi ktoś powiedzieć o co chodzi bo gram troszkę w cs i jeszcze się nie spotkałem z czymś takim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 18 Lipca 2020 #604095 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2020 Ban za "złe sg" jest w tedy, kiedy postawisz sentry guna kiedy on sięga na bombsite, bije na respa przeciwnika, nie umozliwia robienia celi mapy. Mam nadzieję, że pomoglem :p Pozdrawiam. Wredzioszek. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDevil Napisano 18 Lipca 2020 Autor #604096 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2020 Dziękuje teraz już wiem o co chodzi elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 19 Lipca 2020 #604142 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 19 Lipca 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi