Torredo Napisano 6 Kwietnia 2016 #420329 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Witam. Moją propozycją jest zresetowanie rankingu, ponieważ od dłuższego czasu top 15 jest niezmienne pomimo tego że co poniektórzy gracze już nie grają na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blizni4k Napisano 6 Kwietnia 2016 #420332 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Jestem za ponieważ faktycznie niektórzy gracze z top15 już od dawna nie grają a poza tym przydała by się świeża rywalizacja o topke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toldi Napisano 6 Kwietnia 2016 #420366 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Również jestem za tym bo patrząc na topke to tylko garstka osób wbije od czasu od czasu na serwer. Tak na boku. Administracja rozważa również reset rang? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janosz Boszka Napisano 6 Kwietnia 2016 #420387 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Także jestem za zrestartowaniem. Przyda się to,ponieważ ludzie z topki co poniektórzy już nie wbijają po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 6 Kwietnia 2016 #420487 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 O północy ranking zostanie zresetowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 6 Kwietnia 2016 #420488 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi