Mikus Napisano 2 Sierpnia 2020 #605044 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 Nick:Mikus Wiek:22 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: wysokie Posiadasz mikrofon?:Oczywiście Dlaczego własnie Ty?:Ponieważ pełniłem tą funkcje przez półtora roku. A przez moją głupotę straciłem range. Przez ten czas moje zachowanie się poprawiło xD Staż na sieci: 5 lat Co wprowadzisz na naszego Ts? Nie wiem co można by było wprowadzić. Mam pare pomysłów Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co):nie byłem banowany Siema nara Doman i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 2 Sierpnia 2020 #605048 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 Jestem na tak, bo mnie kernąłeś w lolu () Ogółem, dawno nie rozmawialiśmy, chyba z rok xD ale jesteś spoko :p Wiek na+ Doświadczenie też Jak dostaniesz awans, to do zoba na Multi-Fight (Liczę na konkurs, gdzie nagrodą będzie @Missia) Pozdrawiam Missia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 3 Sierpnia 2020 #605053 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 Jestem na Tak Aktywny, komunikatywny oraz posiada doświadczenie na tym stanowisku. Polecam Tego pana z Radomia Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 4 Sierpnia 2020 #605236 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Jestem na tak, codziennie przebywa na ts'ie oraz posiada doświadczenie. Myślę, że poradziłby sobie z tą funkcją. Pozdrawiam elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aitler Napisano 4 Sierpnia 2020 #605241 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Wiek+ Doświadczenie+ Każdemu należy się druga szansa, na tak elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 8 Sierpnia 2020 #605600 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2020 Pozostali kandydaci okazali się lepsi, zapraszam przy kolejnej rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 8 Sierpnia 2020 #605601 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi