PicoR1920 Napisano 5 Sierpnia 2020 #605332 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Siemanko ma problem zapomniałem hasala i mam problem żeby wejść w sklep lub rynek itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 6 Sierpnia 2020 #605380 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2020 @PicoR1920 kuźwa jego mać, nie potrafisz być cierpliwy ? Myślisz, że jesteś priorytetem na sieci? Wystarczyłby jeden taki temat, aniżeli stworzenie ich multum wraz z spamowaniem wiadomościami do kogo popadnie. Czekaj na reakcje Opiekuna lub kogoś od tego i nic nigdzie nie twórz nowych wątków i nie pisz więcej wiadomości. Otrzymujesz również upomnienie na swoje konto, a reszta tematów poza tym jednym ląduje w koszu. Cierpliwy to i kamień ugotuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PicoR1920 Napisano 6 Sierpnia 2020 Autor #605440 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2020 sorki , zrozumialem, poniosło mnie poczekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 6 Sierpnia 2020 #605465 Weteran MH Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi