Baniomoto Napisano 11 Sierpnia 2020 #605780 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 jak już wcześniej gracze zgłaszali to jak wbiłem 70lvl wziąłem inżyniera i nadal nie ma tej klasy są 3 widoczne których nie wybrałem a nie da się tego cofnąć bądź włączyć wszystkich klas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
$coobany Napisano 11 Sierpnia 2020 #605782 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) Wystarczy uważniej przejrzeć forum zamiast spamować tymi samymi postami. Klasy bonusowe są wyłączone ponieważ są pobugowane. Do zamknięcia. Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez $coobany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 12 Sierpnia 2020 #605835 Weteran MH Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi