Chmilu 20 Napisano 21 Sierpnia 2020 (edytowane) Twój nick podczas gry:FAN EMMKA Godzina, data zdarzenia:21:42 Mapa:de_mirage STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:455803086 Uzasadnienie:Dostałem perma za wyzywanie, ban moim zdaniem za surowy. Prosiłbym o skrócenie czasu blokady.\ EDIT: TEŻ TAK POMYŚLAŁEM BO W UZASADNIENIU BYŁO 30 OBRAZA ADMINA Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez Chmilu 1 1 Gazik i WonszZeczny dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gazik 61 Napisano 21 Sierpnia 2020 (edytowane) Z tego co sie dowiedziałem to dostałes perma przez przypadek i z tego co widze to na 30min miał byc ban xD @Chmilu ban na nick fan emmka a nie na chmilu Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez Gazik 1 1 Chmilu i WonszZeczny dodali reakcje Bt Born #ZW, 21 Sierpnia 2020 Nie wnosisz nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Born #ZW 2 458 Napisano 21 Sierpnia 2020 @WonszZeczny zapraszam 1 WonszZeczny dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WonszZeczny 29 Napisano 21 Sierpnia 2020 Miał być ban na 30 min przez przypadek perm(nawet nie zauważyłem). 1 Chmilu dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senor 2 047 Napisano 22 Sierpnia 2020 Gracz odbanowany, następnym razem zwracaj uwagę na to jak długiego bana chcesz dać. 1 Chmilu dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senor 2 047 Napisano 22 Sierpnia 2020 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl 1 Chmilu dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach